Hybrid

Du är här: Startsida / Cyklar / Hybrid

För lagerstatus och prisinformation ring eller besök oss gärna.

Vi reserverar oss för felskrivningar och ändringar.

Crescent - Tarfek, 7-Vxl

Om du vill ha en hybridcykel som bara går och går, då är Tarfek ett bra val. Den har en lätt, stark och rostfri aluminiumram och matchande utrustning. Växlar och bromsar är helt inkapslade, och lika väl skyddade från fysisk påverkan som från regn och smuts. De 7 växlarna ger dig ett brett register med kraft för såväl branta uppförslut som för långa, sköna utförslöpor och raksträckor med vinden i ryggen. Tarfek har belysning som drivs av navgenerator, skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS så att väskor och korg enkelt kan tas av och på.

28" hjul med 51, 55, 59 och 62 cm aluminiumram
Rullbroms fram och fotbroms bak
Navgenerator led framlampa
Batteri diod baklampa
Ställbar styrstam
3 månaders självriskeliminering
Shimano Nexus 7-växlad

Finns i Grön Matt och Svart MattCrescent - Rissa, 7-Vxl

Om du vill ha en damcykel som har allt, rullar bra och kan göra det länge, då är Rissa ett bra val. Aluminiumramen är lätt, stark och rostfri. Växlar och och bromsar är skyddade både från fysisk påverkan och från regn och smuts vilket gör att de kräver ett minimum av underhåll. Med 7 växlar har du ordentliga fartresurser och kan tackla även riktigt branta uppförslut. Bak sitter en traditionell fotbroms och framhjulet bromsas med en effektiv rullbroms. Utrustningen är både tålig och väl tilltagen. Dessutom har den en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS som gör att du enkelt kan klicka fast väskor och korgar.

28" hjul med 51 och 55 cm aluminiumram
Rullbroms fram och fotbroms bak
Navgenerator led framlampa
Batteri diod baklampa
Ställbar styrstam
3 månaders självriskeliminering
Shimano Nexus 7-växlad

Finns i Silver, Lila och Svart MattCrescent - Kebne, 16-Vxl

Kebne är en hybridcykel som är utrustad för att du ska kunna vara bekväm även på riktigt långa turer. Det gör den till en perfekt pendlarcykel. I standardutrustningen ingår skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS som gör att du enkelt kan klicka fast en väska eller korg. Styret är en aning uppåtvinklat för att ge bra ergonomi och i ändarna sitter bekväma handtag. Styrstammen kan justeras så att du enkelt ska kunna hitta en bekväm position. Med sina 16 växlar har Kebne en utväxling för varje lutning, oavsett om det går upp eller ner och de hydrauliska skivbromsarna är dimensionerade för samma förhållanden och tung last.

28" hjul med 51, 55, 59 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
Batteri belysning, diod lampa fram och bak
Ställbar styrstam
3 månaders självriskeliminering
Shimano Alivio Mix 16-växlad

Finns i Grön Matt och SvartCrescent - Holma, 16-Vxl

Holma är en hybridcykel som är fullt utrustad, perfekt som pendlar- eller trekkingcykel. I standardutrustningen ingår skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS som gör att det enkelt går att klicka på väska eller korg. Styret är en aning uppåtvinklat för att ge bra ergonomi och i ändarna sitter bekväma handtag. Styrstammen kan justeras så att du enkelt ska kunna hitta en bekväm position. Sadeln är bred, lagom mjuk och designad särskilt för att passa kvinnor. Med sina 16 växlar har Holma en utväxling för varje lutning och de hydrauliska skivbromsarna är dimensionerade för samma förhållanden och för tung last.

28" hjul med 51, 55 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
Batteri belysning, diod lampa fram och bak
Ställbar styrstam
3 månaders självriskeliminering
Shimano Alivio Mix 16-växlad

Finns i Turkos Matt, Silver och SvartCrescent - Atto, 16-Vxl

En riktigt bra pendlarcykel, redo att ta dig till jobbet eller skolan varje dag. Atto har en lätt och stark aluminiumram och komponenter som ger dig riktigt bra fartresurser. Det raka styret ger en avslappnad men ändå sportig sittställning. Reglagen sitter inom bekvämt räckhåll från de ergonomiska handtagen och med 16 växlar finns det en för varje situation, oavsett om det går uppför eller utför. Skivbromsarna är dimensionerade för att matcha fartresurserna i vått som i torrt och eftersom de är hydrauliska är kraften lätt att dosera. De mönstrade däcken rullar snabbt och ger grepp och bra kontroll.

28" hjul med 51, 55, 59 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
3 månaders självriskeliminering
Shimano Alivio Mix 16-växlad

Finns i Grön Matt och Svart MattCrescent - Femto, 16-Vxl

Femto är en snabbrullande pendlarcykel med lätt, stark aluminiumram med damgeometri; gjord för att du ska kunna trampa både fort och långt. Denna hybrid är utrustad med skärmar, stöd och en pakethållare med AVS-snabbfästen, som gör att du kan sätta på väska eller korg med bara ett klick. Du sitter bra på en sadel som är specialdesignad för tjejer. Läget på styrstammen kan justeras för att du ska få det raka styret i den höjd som passar dig bäst.

28" hjul med 47, 51 och 55 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
3 månaders självriskeliminering
Shimano Alivio Mix 16-växlad

Finns i Lila och Svart MattCrescent - Yokto, 16-Vxl

Att Yokto är en Crescent känner du så fort du kliver upp i sadeln. Med 16 växlar, snabbrullande hjul och hypereffektiva hydrauliska skivbromsar är Yokto en rolig tränings- eller pendlarhoj för dig som vill ha mycket cykel för pengarna. Under lacken döljer sig en stark och lätt aluminiumram som är vridstyv på rätt ställen. Det gör att den kraft du lägger på tramporna når hela vägen till bakhjulet och omvandlas till fart. Samtidigt är den flexibel nog att dämpa stötar och vibrationer från underlaget så att orken räcker längre. Yokto är utrustad med skärmar och stöd. Köp till en pakethållare, så har du en snabb, snygg pendlarhoj som transporterar både dig och dina favoritprylar ditt du vill.

28" hjul med 55 och 59 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
3 månaders självriskeliminering
Shimano Acera Mix 16-växlad

Finns i Svart MattCrescent - Milli, 16-Vxl

Sportig hybridcykel med damgeometri. 16 växlar, snabbrullande och hypereffektiva bromsar gör detta till en rolig tränings- eller pendlingshoj för dig som vill ha mycket cykel för pengarna. Cykelns ram är vridstyv och lätt vilket gör att den kraft du lägger på tramporna omvandlas till fart. Du sitter bra på en sadel som är utformad speciellt för tjejer. Avståndet till styret ger bra uppsikt över trafiken och bra kontroll och balans även när det går långsamt i stan eller på sämre underlag. Sittställningen kan justeras genom att styrstammen flyttas upp eller ned, beroende på om du vill ha en avslappnad eller mer aggressiv lutning på överkroppen.

28" hjul med 51 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
3 månaders självriskeliminering
Shimano Acera Mix 16-växlad

Finns i Svart Matt


Crescent - Pico, 16-Vxl

Pico är en hybridcykel i ordets rätta bemärkelse. En kombinerad tränings- och pendlarcykel som lånat drag både från racercyklarna i vårt program och de mer belevade herrcyklarna. Resultatet av denna lyckade korsbefruktning är en cykel med rejäla fartegenskaper och en sittställning som är skön nog för att du ska vilja trampa på i timmar. Aluminiumramen är lätt, stark och såpass vridstyv att kraften från dina ben når bakhjulet med ett minimum av energiförlust. Samtidigt är den flexibel nog att ge den åkkomfort som krävs för långpendling. De 16 växlarna från Shimano gör att du alltid hittar rätt varvtal på pedalerna och får max kraft ur benen, oavsett om du utmanar kraftiga backar eller njuter av en ordentlig medvind på väg hem från jobbet.

28" hjul med 51, 55 och 59 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
3 månaders självriskeliminering
Shimano Claris 16-växlad

Finns i Grön Matt


Crescent - Deci, 16-Vxl

Deci är en lyckad korsning av våra racercyklar och de lite mindre temperamentsfulla damcyklarna. Resultatet är en lätt hybridcykel med rejäla fartegenskaper ämnad för träning eller som pendlarcykel. Aluminiumramen är stark och vridstyv. Det gör att den kraft du investerar i varje tramptag når hela vägen till bakhjulet. Med 16 växlar kan du alltid hålla rätt varvtal på pedalerna när du cyklar, oavsett om du bestiger berg eller njuter av en ordentlig medvind på väg till jobbet. Och tack vare de effektiva skivbromsarna från Shimano och de mönstrade däcken med bra grepp har du alltid full kontroll.

28" hjul med 51 och 55 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
3 månaders självriskeliminering
Shimano Claris 16-växlad

Finns i Turkos Matt

Crescent - Muddus, 7-Vxl

Om du vill ha en urban pendlarcykel med skivbromsar och inkapslade växlar som bara går och går, då är Muddus ett bra val. Den har en lätt, stark aluminiumram. De 7 växlarna ger dig ett brett register med kraft för såväl branta uppförslut som för långa, sköna utförslöpor och raksträckor med vinden i ryggen. Tanken med Muddus har varit att skapa en snygg, funktionell och näst intill underhållsfri pendlarcykel med avskalad look.

28" hjul med 47, 51, 55 och 59 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
3 månaders självriskeliminering
Shimano Nexus DX Black Disc 7-växlad

Finns i Grön Matt och Svart Matt


Crescent - Starren, 16-Vxl

Starren är ett den idealiska pendlarcykeln. Du får en snabb, funktionell och dessutom säker hybridcykel som kan ta dig dit du vill i många år framöver. Denna hybrid är utrustad med skärmar, stöd och en pakethållare med AVS-snabbfästen, som gör att du kan sätta på väska eller korg med bara ett klick. Den fjädrande framgaffeln i kombination med den lätta, starka aluminiumramens geometri och de grova däcken ger både kontroll och bra känsla på grus. Och vill du köra fort på asfalt är det enkelt att låsa fast gaffeln i stumt läge och låta benen jobba på. De 16 växlarna från Shimano ger dig resurser att klara allt från enklare bergsbestigning till kittlande snabba backar. Farten kontrolleras effektivt med de hydrauliska skivbromsarna.

28" hjul med 51, 55, 59 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
Dämpad, SunTour NEX-HLO framgaffel
3 månaders självriskeliminering
Shimano Alivio Mix 16-växlad

Finns i Grön Matt och Svart Matt


Crescent - Åkulla, 16-Vxl

Åkulla är ett den idealiska pendlarcykeln. Cykelns starka aluminiumram har en damgeometri och däck som rullar och greppar bra på både grus och asfalt. Du sitter upprätt och vill du ändra position kan du enkelt justera styrstammen för att få det raka styret i den höjd du vill ha det. Denna hybrid är utrustad med skärmar, stöd och en pakethållare med AVS-snabbfästen, som gör att du kan sätta på väska eller korg med bara ett klick. Med 16 växlar tar du dig upp för riktigt branta backar och när du vill trampa ur den tyngsta växeln är det bara att låsa den dämpade gaffeln.

28" hjul med 47, 51 och 55 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
Dämpad, SunTour NEX-HLO framgaffel
3 månaders självriskeliminering
Shimano Alivio Mix 16-växlad

Finns i Svart Matt och Lila


Crescent - Helag, 18-Vxl

Helag har grovmönstrade däck, dämpad gaffel och mycket annat gemensamt med en mtb, vilket innebär att den klarar i stort sett alla underlag och miljöer. Den rullar lika fint på skogsstigar som på landsvägar och stadens cykelbanor. Du sitter upprätt i en bekväm ställning, som ger dig bra uppsikt, liksom bra kontroll och balans även på dåligt underlag. Tack vare de 18 växlarna från Shimano finns det resurser både när det går brant uppför och när det blåser medvind på långa rakor. När det ska gå undan på allvar låser du enkelt gaffeln. Skivbromsarna fungerar i alla väder och ger massor med bromskraft som är enkel att dosera eftersom de är hydrauliska. Hjul, styre, styrstam och sadelstolpe är starka, lätta komponenter från TEC, utvecklade för att passa just den här typen av hybridcykel, precis som den bekväma sadeln.

28" hjul med 51, 55 och 59 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
Dämpad, SunTour NCX-D framgaffel
3 månaders självriskeliminering
Shimano Deore/Acera 18-växlad

Finns i Grön Matt
Crescent - Anaris, 18-Vxl

Anaris har en bekväm sittställning och rullar fint både på skogsvägar och cykelbanor. Denna hybrid cross funkar lika bra att träna på som att pendla med. En lätt och stark aluminiumram med damgeometri gör Anaris till en cykel som trivs lika bra på grus som asfalt och att du sitter bra. En upprätt sittställning ger dig bra uppsikt, kontroll och balans även på dåligt underlag. Tack vare de 18 växlarna tar du dig fram oavsett lutning och när du vill cykla riktigt fort låser du enkelt den dämpade gaffeln. Skivbromsarna, som är hydrauliska, fungerar i alla väder och ger massor med bromskraft. Hjul, styre, styrstam och sadelstolpe är starka, lätta komponenter från TEC, utvecklade för att passa just den här typen av cykel, precis som den bekväma sadeln av dammodell.

28" hjul med 47,51 och 55 cm aluminiumram
Hydrauliska skivbromsar
Dämpad, SunTour NCX-D framgaffel
3 månaders självriskeliminering
Shimano Deore/Acera 18-växlad

Finns i Turkos MattVi reserverar oss för felskrivningar och ändringar.